Τα πιο art δωρα για ένα ξεχωριστό Πάσχα


Ψάξαμε διαδικτυακα και προσωπικα και ανακαλύψαμε  τις πιο πρωτότυπες λαμπάδες για μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους της τέχνης καθως και αλλά πρωτότυπα δώρα για ένα ξεχωριστό Πάσχα σε eshops μουσείων, ιδρυμάτων τέχνης, αιθουσών τεχνης και σε ateliers.


Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (Cycladic Shop)

Κάθε χρόνο, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης αποτελεί αγαπημένος προορισμός για πασχαλινές δημιουργίες. 

Σύγχρονοι Έλληνες σχεδιαστές, κεραμίστες και άλλοι καλλιτέχνες συνεργάζονται κάθε χρόνο με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, αντλωντας εμπνευση από τις συλλογές του;  δημιουργούν λοιπόν για το Cycladic Shop μια σειρά από δώρα, ιδανικά για τις ημέρες του Πάσχα, και φυσικά πανέμορφες λαμπάδες!

 Φετός με  έμπνευση το παραδοσιακό Πάσχα στα νησιά των Κυκλάδων και τον σύγχρονο σχεδιασμό η ομάδα του Cycladic Shop προτείνει δημιουργίες που ξεχωρίζουν για την διαχρονικότητά τους.

Θα βρείτε από λαμπάδες για τους μικρούς μας φίλους καθώς και ιδιαίτερα διακοσμητικά για το σπίτι. Ανακαλύψτε τα! Οι προτάσεις μας:







Μουσείο Μπενακη (οδ. Πειραιως)

Στο πωλητήριο του Μουσείου Μπενακη θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία απο χειροποίητες λαμπάδες με διακοσμητικα χάρτινα στοιχεία, είτε με την τεχνική του κολαζ, διακοσμητικά αυγα, κοσμήματα αλλά και διακοσμητικά τοιχου για τον προσωπικό σας χώρο είτε για να δωρίσετε στους αγαπημένους σας. 

Σκεύος με παπαρούνες


Λαμπάδα με χάρτινο στοιχείο

Λαμπάδα - Κολλάζ


Λαμπάδα - Κολλάζ

Λαμπάδα
  

Σετ_Κέντημα




Διακοσμητικό Αυγό

Διακοσμητικό Αυγό


Το Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη επισης σας καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στην παρουσίαση του #ProjectYFASMA, που φέτος φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στο κτίριο της Πειραιώς 138 απο τις 04/04-14/04/2024.


Για 5η συνεχόμενη χρονιά, το #Project συναντήθηκε με το ενθουσιώδες κοινό του, αυτή τη φορά έχοντας σημείο αναφοράς ένα κομμάτι βαμβακερό ύφασμα - ένα υλικό με αισθαντικό χαρακτήρα, ικανό να αφηγηθεί ιστορίες και να συνδέσει κοινότητες. Καλλιτέχνες, σχεδιαστές και τεχνίτες, από το ευρύτερο φάσμα των εφαρμοσμένων τεχνών, εμπνέονται από ένα κομμάτι ύφασμα και το μεταμορφώνουν σε καλλιτεχνικό αντικείμενο. Η συμμετοχή τους δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα και τα συλλεκτικά έργα που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας θα διατεθούν προς πώληση για την υποστήριξη ενός συγκεκριμένου σκοπού.

Η φετινή διοργάνωση θα στεγαστεί στο Πωλητήριο της Πειραιώς. 

Η συμμετοχή της Κικής Περιβολάρη στο #Project Yfasma






Ιδρυμα Θεοχαράκη




Εικαστικές λαμπάδες πρωτότυπα πασχαλινά Αυγα έργα τέχνης είναι μερικές από τις προτάσεις δώρων που θα βρείτε στο art shop του Ιδρύματος Θεοχαράκη. 
Από το ελληνικό «καραβάκι» μενταγιόν για τον λαιμό, ως ένα κλασικό δώρο αλλά και διαφορά διακοσμητικά που καλύπτουν κάθε καλλιτεχνικό και μη γούστο.


Εl. Marnieri: 
Βρείτε πρωτότυπα αρωματισμένα δώρα για τους αγαπημένους σας αυτό το Πασχα. Αποκλειστικός προμηθευτής αρωμάτων της Santa Maria Novella . 
Μερικές από τις επιλογές μας:

Scented Wax Tablets with your favorite scents by Santa Maria Novella
Rosa Gardenia Eau de Cologne by Santa Maria Novella
Fresia Body Milk by Santa Maria Novella
Room Diffusers by Santa Maria Novella       


Καλή Ανάσταση με Υγεία Και Φως! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ



















Comments